APOEL PRESS RELEASE

Ο ΑΠΟΕΛ θα λανσάρει την επίσημη συλλογή NFT APOEL FC αποκλειστικά με το TFA

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επερχόμενη διαθεσιμότητα της επίσημης συλλογής NFT, αποκλειστικά μέσω του «TheFutbolApp» (TFA).

Ο ΑΠΟΕΛ έχει τη μεγαλύτερη βάση οπαδών στην Κύπρο και ηγείται του ψηφιακού τομέα με πάνω από 150.000 ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ως η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα της Κύπρου, αναζητά συνεχώς νέους τρόπους για να ενισχύσει τη σχέση της, με τους φιλάθλους τόσο σε εγχώριο όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Για αυτό και θα προχωρήσει, στην πρώτη συλλογή “THE APOEL FC Official NFT Collection” που αναμένεται να είναι διαθέσιμη αργότερα αυτόν τον μήνα.

«Πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας με το TheFutbolApp και το επερχόμενο λανσάρισμα της Επίσημης Συλλογής NFT του APOEL FC δημιουργεί μια μοναδική ευκαιρία να είμαστε για ακόμα μια φορά πρωτοπόροι και να επεκτείνουμε, την ανάπτυξη του εμπορικού σήματος  του ΑΠΟΕΛ», δήλωσε ο Πρόδρομος Πετρίδης, πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ. «Η συλλογή “APOEL FC Official NFT Collection” θα περιλαμβάνει ιστορικές στιγμές που έκαναν τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ να ονειρεύονται και να περηφανεύονται. Ξεχωρίζουμε, για άλλη μια φορά και γράφουμε ιστορία μαζί με τους οπαδούς μας. Μια ιστορία που θα διατηρηθεί ψηφιακά για τις μελλοντικές γενιές μέσω της TFA και της τεχνολογίας blockchain».

Ο Steve van Zutphen, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του «TheFutbolApp» (TFA) σχολίασε: «Είναι τιμή και προνόμιο να συνεργαζόμαστε με τον ΑΠΟΕΛ για να λανσάρουμε την Επίσημη συλλογή NFT APOEL FC αποκλειστικά μέσω TFA. Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει τεράστιο όραμα και επιθυμία να είναι ηγέτης της ποδοσφαιρικής βιομηχανίας».

Σχετικά με το TheFutbolApp (TFA): TheFutbolApp PTE LTD. είναι μια εταιρεία με έδρα τη Σιγκαπούρη, στην οποία ανήκει το TheFutbolApp, μια πλατφόρμα Web3 που βασίζεται στα NFT και έχει θέμα το ποδόσφαιρο. Το TFA έχει μια αυξανόμενη παρουσία στον χώρο του ποδοσφαίρου και των NFT, συμπεριλαμβανομένης της δικής του συλλογής NFT ballerscollection.com που διατίθεται στο OpenSea.